nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Danes

15°

Četrtek
Dež

11° / 19°

Petek
Dež

9° / 15°

Sobota
Rahel dež

10° / 19°

Nedelja
Rahel dež

8° / 19°

Ponedeljek
Dež

9° / 22°

Torek
Pretežno jasno

9° / 24°

Ujemi najboljše žar okuse s Kumom in KZ Laško
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Nov zobozdravnik junija
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Ujemi najboljše žar okuse s Kumom in KZ Laško
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Nov zobozdravnik junija
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Dogaja se
Oglasno sporočilo

Brez skrbi v pomladne dni

Brez skrbi v pomladne dni
Nagradna igra
k.e.

Na Radiu Aktual Kum bomo tudi to pomlad poskrbeli za vaše jeklene konjičke.

Zato smo v tednu, od 11. marca do 17. marca, pripravili nagradno igro. Od četrtka do nedelje, bomo vsak dan podelili nagrado, ki bo vašemu avtu prišla še kako prav.

Kako sodelovati?

Če želite sodelovati v nagradni igri, v SMS vnesite ime dnevnega pokrovitelja, ki ga bomo vsak dan predvajali na naši radijski postaji in ga pošljite na 041 30 30 70.

Za jeklenega konjička bodo poskrbeli 4 pokrovitelji:

Za varno vožnjo je ključnega pomena, da je vaš avto dobro vzdrževan. Za vse, kar potrebujete za vaš avto - od servisa, pnevmatik, čiščenja in ostalega - je pomembno, da imate zanesljivega partnerja. Prepričani smo, da bodo naši pokrovitelji odlično poskrbeli za vaša vozila.

SERVIS KBM

Njihova vulkanizerska delavnica je opremljena z najsodobnejšo vulkanizersko opremo; da delo poteka nemoteno, imajo na voljo 5 montažnih linij. Poleg vulkanizerstva in avtoservisne dejavnosti strankam ponujajo avtooptiko, servis avto klime, čiščenja vozil, vleko vozil in luksuzne prevoze oseb.

Avtohiša Kržišnik Zagorje

Njihova sodobna oprema in specializirani strokovnjaki lahko ponudijo storitve iz praktično vseh dejavnosti avtomobilizma. Poleg pooblaščene prodaje novih vozil ter dodatne opreme in servisiranja znamk Mazda in Suzuki, ponujajo tudi prodajo rabljenih vozil, vsa avtokleparska in ličarska dela (za vse znamke vozil), servisiranje vozil (za vse znamke vozil), izposojo vozil, vleko vozil, pnevmatik center s hrambo gum.

Avto center Celeia

Podjetje AVTO CENTER CELEIA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1995. Skupaj z njihovo poslovno enoto Avtohišo JAKOPEC je območje delovanja celotni del Šaleške in Savinjske doline, Koroške in širše Celjske regije. Kupcu omogočijo nakup pod ugodnimi plačilnimi pogoji in poslujejo po načelu "zadovoljen kupec - naš uspeh". Prizadevajo si, da bi vam bila nakup in vožnja z njihovimi vozili v veselje in zadovoljstvo.

 Kia Mahkovic

Družinsko podjetje z več kot 50 let dolgo tradicijo. Leta 1971 je namreč Lojze pričel s popravili prvih vozil v majhni garaži v Zagorju. Prva večja prelomnica se je zgodila leta 1984 na Spodnjem Logu pri Litiji, ko je pričel obratovati v novi delavnici.

Leta 1992 so na isti lokaciji odprli trgovino z avto deli, ukvarjati so se začeli tudi z vulkanizerstvom. Leta 1995 pa smo pridobili zastopstvo za prodajo in servisiranje vozil znamke Opel. Tako se je začela strma rast podjetja. Ves čas so stremeli k napredku, sledili razvoju avtomobilizma, se strokovno izobraževali in tehnično opremljali.

Novo zgodbo pa so pričeli leta 2021, saj smo pričeli sodelovati z znamko KIA. Postali so uradni prodajalec in serviser za področje Zasavja te za avtomobilizem mlade, vendar zelo tehnološko napredne in kvalitetne znamke.