pasco-kruh Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

fake news mediji lazne novice pf Reporter.si

V slovenskih medijih ostajamo samo še mazohisti, ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

skrito-v-raju, srečanje, oboževalci, igralci, aleja-sky Njena.si

Skrito v raju: Igralci takšne evforije niso ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Danes

12°

Sobota
Delno oblačno

9° / 22°

Nedelja
Delno oblačno

10° / 22°

Ponedeljek
Rahel dež

11° / 19°

Torek
Pretežno oblačno

11° / 20°

Sreda
Dež

10° / 19°

Četrtek
Pretežno oblačno

11° / 20°

S Kumom po nakupih v EVJ center
Vabilo na pogovorni večer z gospodom Borutom Pahorjem
Pravila Radia Kum Trbovlje - posvetovalni referendumi
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
S Kumom po nakupih v EVJ center
Vabilo na pogovorni večer z gospodom Borutom Pahorjem
Pravila Radia Kum Trbovlje - posvetovalni referendumi
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Novice
Vid Šteh

Mladi kuharji in strežniki prejeli priznanja

Mladi kuharji in strežniki prejeli priznanja
Dijakinje in dijaki srednje šole Zagorje s priznanji Gostinsko turističnega zbora 2019.
Vir: Facebook

Dijakinje in dijaki Srednje šole Zagorje so za svoje delo na gostinsko turističnem zboru v Ljubljani prejeli srebrno in bronasto priznanje.

V torek, 12. novembra, je v prostorih ljubljanskega hotela Union potekal 66. gostinsko turistični zbor, na katerem so se predstavill tudi dijaki Srednje šole Zagorje. V kategoriji kuharjev so kot ekipa nastopili Nik Salkič, David Brodnik ter Jaka Brlogar in pripravili zavitek brancina s holandsko omako in zelenjavno rižoto. Jed je prepričala sodnike, ki so skupini podelili bronasto priznanje. V kategoriji strežbe pa so dijakinje Tjaša Salobir, Tajda Kosem in Tanja Habjan pripravile mešano pijačo z imenom Božično vzdušje in posebno solato iz motovilca. Za pripravo in postrežbo so si dekleta prislužile srebrno priznanje.