shannen Svet24.si

Za igralko ni več upanja: rak se je razširil na ...

tanja zajc zupan Svet24.si

Citrarki Tanji pri lovu na tatiča pomagali ...

sacha-dragic, superbet Necenzurirano

Preobrat: v tekmi za Športno loterijo tudi Romuni

vila frantar zabret pl Reporter.si

Slovenska milijonarja zamenjala vilo za pravo ...

messi 23 pm Ekipa24.si

Ne bo igral za drobiž! Messija bodo plačevali ...

Harry je spet na sodišču Odkrito.si

Njegov boj proti medijem se stopnjuje!

jan oblak Ekipa24.si

Paparaci so Jana Oblaka in njegovo srčno izbranko...

Danes

19°

Petek
Dež

13° / 25°

Sobota
Dež

13° / 25°

Nedelja
Rahel dež

14° / 25°

Ponedeljek
Pretežno jasno

13° / 25°

Torek
Pretežno jasno

9° / 24°

Sreda
Rahel dež

10° / 23°

Objavljen razpis za jezikovne tečaje za študente v stiski
Prihaja zelenjavni izziv za mlade digitalce
Odprtje novega MINI salona
Še dodatne zapore  med Zagorjem in Litijo
Ekosen, pionirji na področju IR ogrevanja, odpirajo novo franšizo v BiH
S skupnimi močmi za ohranitev industrijske dediščine
Objavljen razpis za jezikovne tečaje za študente v stiski
Prihaja zelenjavni izziv za mlade digitalce
Odprtje novega MINI salona
Še dodatne zapore med Zagorjem in Litijo
Ekosen, pionirji na področju IR ogrevanja, odpirajo novo franšizo v BiH
S skupnimi močmi za ohranitev industrijske dediščine
Dogaja se
oglasno sporočilo

Philippu Donnetu nagrada za družbeno odgovornost podjetja

Philippu Donnetu nagrada za družbeno odgovornost podjetja
Glavni izvršni direktor Skupine Generali Philippe Donnet
Generali

Nagrada glavnemu izvršnemu direktorju Skupine Generali je priznanje za njegovo zavezo trajnostnemu razvoju.

New York, 9. marec 2023 – Philippe Donnet je danes prejel nagrado Združenja za zunanjo politiko (Foreign Policy Association) za družbeno odgovornost podjetja. Podelila sta mu ga Larry Fink, predsednik in izvršni direktor podjetja BlackRock in Harry A. Fernandez, predsednik in izvršni direktor podjetja MSCI. Nagrada pomeni priznanje Donnetovi zavezi trajnostnosti, ki je v središču strategije »Vseživljenjski partner 24: Spodbujanje rasti« Skupine Generali.

Nagrada za družbeno odgovornost podjetja se podeljuje posameznikom in podjetjem za njihova prizadevanja k družbeni odgovornosti v skupnostih, kjer delujejo. Združenje za zunanjo politiko je najstarejši ameriški »možganski miselni center«, ki združuje pripadnike vseh političnih opcij. Deluje kot katalizator za razvoj ozaveščenosti in razumevanja ameriške zunanje politike in z njo povezanih globalnih vprašanjih. Združenje z uravnoteženimi, nepristranskimi programi in publikacijami spodbuja državljane k sodelovanju v procesu zunanje politike. Med preteklimi prejemniki nagrade so med drugim Peter Brabeck, častno upokojeni predsednik družbe Nestle, sir John Bond, nekdanji predsednik skupine HSBC Holdings, Anders Dahlvig, nekdanji predsednik in izvršni direktor družbe IKEA, Sergio Ermotti, predsednik družbe Swiss Re, Kristalina Georgieva, izvršna direktorica Mednarodnega denarnega sklada, Indra Nooyi, nekdanja predsednica in izvršna direktorica družbe PepsiCo, ter David Rubenstein, soustanovitelj in sopredsednik skupine The Carlyle.

Glavni izvršni direktor Skupine Generali Philippe Donnet je dejal: »Nagrada potrjuje močno zavezo Skupine Generali k izgradnji pravičnejše in bolj trajnostne družbe. Ponosen sem, da lahko zastopam vseh naših 75.000 zaposlenih in 173.000 zastopnikov. Trajnostnost je izvor strategije Skupine Generali, družbeno odgovorno podjetje pa ni opredeljeno z enim samim dejanjem, ampak z načinom razmišljanja, s katerim se vsak dan trudimo zagotavljati podporo skupnostim, v katerih smo dejavni. Pripravljeni smo spodbujati partnerstva med javnim in zasebnim sektorjem, da bomo lahko predvideli in premagali podnebne in družbene izzive, saj sem trdno prepričan, da so za trajnostno prihodnost potrebni čas, predanost, vizija in predvsem sodelovanje.«GENERALI zavarovalnica d. d. je v Sloveniji prisotna od leta 1997. Je vodilna mednarodna zavarovalnica v Sloveniji in del Skupine Generali, enega največjih svetovnih ponudnikov zavarovanj in upravljanja premoženja. Ustanovljena je bila leta 1831, prisotna je v 50 državah sveta, s skupnim prihodkom od premij, ki je leta 2021 presegel 75,8 milijard evrov. S skoraj 75.000 zaposlenimi po vsem svetu in 67 milijoni strank ima Skupina vodilni položaj v Evropi in čedalje pomembnejšo pozicijo v Aziji in Latinski Ameriki. Z inovativnimi in prilagojenimi rešitvami, najboljšo uporabniško izkušnjo in digitaliziranimi globalnimi distribucijskimi zmogljivostmi je Generali v osrčju svoje strategije zavezan k grajenju vseživljenjskega partnerstva s strankami. Z namenom ustvarjanja pravičnejše in odpornejše družbe ter vrednosti za vse deležnike, je trajnostni razvoj vključen v vse strateške odločitve.