Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Danes

12°

Sobota
Dež

3° / 11°

Nedelja
Pretežno oblačno

2° / 13°

Ponedeljek
Delno oblačno

1° / 12°

Torek
Rahel dež

3° / 11°

Sreda
Dež

5° / 11°

Četrtek
Rahel dež

3° / 13°

Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Doživite poletje s Kumom in Lisco!
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Igriva eleganca in malčkom prijazna svečana oblačila
Dogaja se
oglasno sporočilo

Varuh zdravja predstavlja novost, Zavarovanje za male živali

Varuh zdravja predstavlja novost, Zavarovanje za male živali
Zavarovanje za male živali
Vzajemna

Z novim zavarovanjem Varuha zdravja, Vzajemne, Zavarovanjem za male živali, lahko lastniki štirinožnih ljubljenčkov poskrbijo za njihovo zdravje ter si zagotovijo kritje veterinarskih storitev v primeru nezgode ali bolezni, asistenčno storitev veterinarski posvet na daljavo Vet posvet, kritje odgovornosti in pravno zaščito lastnika male živali. Omogočeno je tudi dodatno kritje za primer pogina male živali.


Varuh zdravja, Vzajemna, s tem novim zavarovalnim produktom vstopa tudi na trg premoženjskih zavarovanj. Zavarovanje za male živali je namenjeno zavarovancem, lastnikom psa ali mačka, ki se s sklenitvijo želijo izogniti visokim stroškom veterinarskih storitev in hkrati poskrbeti za svoje premoženje, če so npr. zaradi ugriza psa proti zavarovancu uveljavljeni odškodninski zahtevki zaradi odgovornosti, in pravno zaščito, za katero bo kot sozavarovalnica poskrbel ARAG.
Lastniki malih živali (psov in mačk) lahko izbirajo med tremi paketi, ki se med seboj razlikujejo v obsegu kritja veterinarskih storitev, višini zavarovalnih vsot posameznih kritij in soudeležbe. Paket S Zavarovanja za male živali krije veterinarske storitve v primeru nezgode, paket M poleg nezgode krije tudi veterinarske storitve v primeru bolezni, paket XL pa poleg veterinarskih storitev v primeru bolezni in nezgode krije tudi veterinarske storitve za ortopedijo in raka. Paket S nima soudeležbe, paketa M in XL pa imata 15-odstotno soudeležbo, poleg tega pa premija ni odvisna od starosti ljubljenčka. Vsem paketom se lahko priključi dodatno kritje za primer pogina. Zavarovanje se sklene za obdobje enega leta z avtomatskim podaljševanjem.
Posebna prednost Zavarovanja za male živali je edinstvena možnost veterinarskega posveta na daljavo Vet posvet, ki jo Vzajemna na trgu ponuja prva. Vet posvet lastniku male živali omogoča, da se z veterinarjem posvetuje na daljavo, ko je v dvomih glede resnosti težav svojega ljubljenčka.
Z Zavarovanjem za male živali Varuh zdravja, Vzajemna, strankam omogoča, da poskrbijo za zdravje vseh družinskih članov, tudi svojih štirinožnih prijateljev.
Varuh zdravja, Vzajemna, je z več kot 820.000 člani največja specializirana zavarovalnica za prostovoljna zdravstvena zavarovanja v Sloveniji. Poleg dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nudijo tudi široko paleto drugih zdravstvenih zavarovanj, med katerimi je trenutno najbolj aktualno zavarovanje za kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev Zdravstvena polica, ki s storitvama Dr. Posvet in E-zdravnik vključuje posvet z zdravnikom na daljavo prek klepeta, klica ali videa. Aktualna so še nezgodna zavarovanja, zavarovanja za primer težjih bolezni in zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini. Vzajemna je od leta 2015 imetnica polnega certifikata Družini prijazno podjetje in od lani tudi imetnica certifikata Družbeno odgovoren delodajalec.

Več informacij:
Suzana Žbogar, direktorica Službe za odnose z javnostmi Vzajemne
e-naslov: suzana.zbogar@vzajemna.si
telefona: +386 (0)1 4718 762 in +386 (0)31 747 634