hrvaška policija Svet24.si

Policijski komandir z 1,5 promila v krvi letel s ...

profimedia-0809648052 Svet24.si

Putin leto po priključitvi obljubil obnovo ...

20160224-00671417 Necenzurirano

Sveta, kot smo ga poznali, je konec. In ne vemo, ...

rtv slovenija Reporter.si

RTV ni bila nikoli tako leva, kot je zdaj - tako ...

doncic Ekipa24.si

Dončić in vroča ameriška zvezdnica Taylor ...

Maja Martina Merljak Odkrito.si

Maja Martina Merljak ne more pozabiti snemanja za ...

maribor viole dw Ekipa24.si

Kaj so Viole na zagovoru pred tekmo povedale ...

Danes

13°

Ponedeljek
Pretežno jasno

11° / 25°

Torek
Pretežno jasno

11° / 26°

Sreda
Pretežno oblačno

13° / 20°

Četrtek
Delno oblačno

10° / 21°

Petek
Pretežno jasno

10° / 20°

Sobota
Delno oblačno

8° / 20°

Telemach pomaga prizadetim v poplavah
Bazeni pod stekleno kupolo Thermane Laško ponovno odprti!
Robotska skupina navdušila Trbovlje
V Zasavju končali s snemanjem novega celovečernega filma
S Kumom in M Tomom do popolne sprostitve
Uroš Ocepek med 50 najboljšimi učitelji na svetu!
Telemach pomaga prizadetim v poplavah
Bazeni pod stekleno kupolo Thermane Laško ponovno odprti!
Robotska skupina navdušila Trbovlje
V Zasavju končali s snemanjem novega celovečernega filma
S Kumom in M Tomom do popolne sprostitve
Uroš Ocepek med 50 najboljšimi učitelji na svetu!
Dogaja se
oglasno sporočilo

Odprtje novega MINI salona

Odprtje novega MINI salona
Popolnoma električen užitek v vožnji prihodnosti.
WM

Ljubljana - MINI se seli v nov dom. Trenutno lokacijo v nakupovalnem centru BTC City je zamenjal za prodajni salon Wallis Motor Ljubljana na Celovški cesti 182 v Ljubljani.

Salon vrata odpira z začetkom meseca junija, stranke pa čakajo popolnoma prenovljeni prostori, oblikovani po modernih standardih MINI blagovne znamke. Enaka prodajna ekipa kot do sedaj bo v novem salonu ponujala bogato izbiro tako MINI vozil, kot tudi MINI Lifestyle izdelkov za vse ljubitelje MINI. Na isti lokaciji je na voljo tudi pooblaščeni servis za vozila MINI, ki zagotavlja uporabo originalnih delov, kvalificirano ekipo in transparenten servisni poseg, vse to pa podpirajo najsodobnejše digitalne napredne storitve. Stranke lahko pričakujejo celovito uporabniško izkušnjo, saj so jim na enem mestu na voljo diagnostične, kleparske, ličarske in ostale servisno-vzdrževalne storitve.

Navdušence znamke v mesecu po odprtju salona čaka še prav posebno presenečenje.

Na voljo sta dve posebni lokalni ediciji MINI, in sicer MINI Cooper SE GREEN EDITION ter MINI Cooper Countryman FINAL EDITION, ki se ponašata z bogato izbiro dodatne opreme po posebni ceni. Cooper SE GREEN EDITION vključuje popolnoma električno mobilnost, Paket Premium Extra, 17" lita alu. platišča Pedal Spoke Black za 36.990 €, Cooper Countryman FINAL EDITION pa Paket Premium Extra, MINI Excitement Paket in 17" lita alu. platišča Channel Spoke Black za 33.990 €. Ne glede za katero posebno edicijo se ljubitelji znamke odločijo, lahko brezplačno izbirajo tudi med vsemi poljubnimi barvami zunanjosti.

»Znamka MINI odpira novo poglavje v svoji zgodovini in na to se pripravljamo tudi pri Wallis Motor Ljubljana. Vse znamke BMW Group, ki jih ponujamo v Sloveniji, so sedaj zbrane pod eno streho, strankam pa nudimo holistično izkušnjo skozi celotno življenjsko dobo njihovega vozila, vse od nakupa, dodatne opreme in servisiranja na eni lokaciji,« je povedal Blaž Urbanija, izvršni direktor Wallis Motor Ljubljana.

Din Beriša, vodja prodaje MINI, dodaja: »Naša glavna skrb je zadovoljstvo naših strank in prepričan sem, da bomo lahko na novi lokaciji s svežim pristopom in energijo zanje še bolje poskrbeli. Za tiste, ki čutimo navdušenje do te kultne znamke z bogato več kot 60-letno zgodovino, prihajajo razburljivi časi.«

Popolnoma električen užitek v vožnji prihodnosti.

Globalno je danes vsak peti prodani MINI popolnoma električno gnan. Prvemu popolnoma električnemu modelu MINI Cooper SE, se v bližnji prihodnosti pridružujeta tudi popolnoma električni MINI Countryman in novi popolnoma električni MINI Aceman.

Znamka MINI bo v prihodnjih desetih letih svojo floto popolnoma elektrificirala. Nova generacija družine MINI združuje ljubiteljem znamke že dobro poznan ultimativni MINI gokart občutek z lokalno brezogljično mobilnostjo prihodnosti.