kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Danes

Petek
Pretežno oblačno

2° / 16°

Sobota
Delno oblačno

4° / 17°

Nedelja
Pretežno oblačno

5° / 22°

Ponedeljek
Delno oblačno

7° / 25°

Torek
Pretežno jasno

10° / 25°

Sreda
Ni podatka

10° / 22°

Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
VOLITVE EU 2024
Dogaja se
T.P.

Telemach predstavil novo izkušnjo EON Video kluba

Telemach predstavil novo izkušnjo EON Video kluba
Telemachov EON Video klub sta predstavila Tomislav Čizmić in Ditka Maučec
Telemach

Ljubljana, 13. februar 2024 – Telemach Slovenija, največji ponudnik TV vsebin pri nas, je danes predstavil nadgrajeni EON Video klub, ki deluje na vodilni platformi plačljive televizije v jugovzhodni Evropi. Storitev slovenskim uporabnikom prinaša povsem novo izkušnjo domače zabave, saj nudi sodoben in inovativen uporabniški vmesnik s priporočili, osebno prilagojeno izbiro vsebine in možnost prenosa vsebin za ogled brez povezave. Vse to je na voljo vsem naročnikom EON.

Izboljšana izkušnja gledanja

EON Video klub uporabnikom zagotavlja povsem nov način za spremljanje njihovih najljubših filmov in oddaj. Storitev priporoča najbolj priljubljene vsebine in vsebine v trendu ter naslove na podlagi žanra in razpoloženja, pri čemer upošteva individualne želje posameznih gledalcev in ponuja izbrane vsebine, s katerimi se vsak filmski večer spremeni v dogodek po meri.

Z novo možnostjo prenosa vsebin EON Video klub naročnikom omogoča, da lahko najljubše serije in filme tudi prenesejo na svoje mobilne naprave ter v vrhunski zabavi uživajo brez povezave kjerkoli in kadarkoli.

Platformo je razvil United Cloud, najsodobnejše središče za raziskave in razvoj skupine United Group. Pri razvoju so poskrbeli, da EON zagotavlja nadgrajeni uporabniški vmesnik, ki poleg drugih naprednih funkcionalnosti vključuje tudi otroški in športni način.

eon, telemach, eon-video-klub, united-group, united-cloud, televizija
Telemach predstavil novo izkušnjo EON Video kluba
Telemach

V Sloveniji EON raste brez primere

Medtem ko Telemach v Sloveniji še naprej utrjuje svoj položaj vodilnega ponudnika plačljive televizije in dostopa do interneta, platforma EON beleži izjemno rast in se ponaša s knjižnico z 29.000 filmi, serijami in dokumentarci. Ta razširitev je dokaz Telemachovega inovativnega pristopa in neomajne predanosti zagotavljanju vrhunske zabave. Telemach pa se za vodilno mesto ne bori le zaradi številk, saj si podjetje prizadeva ustvarjati vrednost in zagotavljati najboljšo izkušnjo za vsakega uporabnika. S tem še utrjuje položaj najbolj priljubljene izbire za storitve plačljive televizije in dostopa do interneta v Sloveniji.

Tomislav Čizmić, predsednik poslovodstva Telemacha, je povedal:»Telemach je vodilni slovenski ponudnik dostopa do interneta in televizije ter najhitreje rastoči mobilni operater. Naša vizija je jasna. Še naprej nameravamo voditi z inovacijami, pri čemer smo osredotočeni na najboljšo uporabniško izkušnjo in zagotavljanje najvišje vrednosti za naše uporabnike. Naša strategija postavlja uporabnike na prvo mesto in ker se njihove potrebe nenehno spreminjajo, moramo tudi mi vseskozi nadgrajevati storitve, saj le na ta način ohranjamo njihovo zadovoljstvo. S prenovljenim EON Video klubom postavljamo najvišje standarde predvajanja vsebin v industriji

Ditka Maučec, izvršna produktna direktorica skupine United Group, je poudarila: »Prenovljeni EON Video klub je ključni trenutek v razvoju domače zabave, saj prinaša tako inovativni vmesnik kot možnost prenosa vsebin in dostop do njih brez primere. Ta mejnik odraža našo predanost izboljšanju izkušnje ogleda vsebin v regiji, kjer je EON hitro postal največja platforma plačljive televizije. Rast v številu naših naročnikov najbolje potrjuje našo zavezo zagotavljanju izjemnih možnosti za zabavo, pri čemer uporabnikom omogočamo, da v svojih najljubših vsebinah uživajo kadarkoli in kjerkoli

433A4402.jpg
Tomislav Čizmić, predsednik poslovodstva Telemacha in Ditka Maučec, izvršna produktna direktorica skupine United Group
Telemach

***

Dodatne informacije:

Greta Šter, vodja korporativnega komuniciranja in odnosov z javnostmi

Telemach Slovenija

E: greta.ster@telemach.si

T: +386 51 800 008

O Telemachu

Podjetje Telemach Slovenija je vodilni ponudnik fiksnega širokopasovnega interneta in plačljivih video vsebin ter najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve z najbolj prodajanimi paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega – na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na tržišču, kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije zagotavlja storitve najvišje kakovosti številnim zasebnim ter poslovnim uporabnikom v Sloveniji.

Telemach Slovenija je član skupine United Group.

Značke: telemach, eon