kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Danes

Petek
Pretežno oblačno

3° / 16°

Sobota
Rahel dež

4° / 18°

Nedelja
Pretežno oblačno

5° / 22°

Ponedeljek
Delno oblačno

6° / 25°

Torek
Pretežno jasno

10° / 25°

Sreda
Ni podatka

11° / 22°

Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
Projekt Laško Bivak za bele vrhove: Iz odpadnih pločevink bodo postavili bivake
Do cvetoče oaze na balkonu
Visok krvni tlak – tihi ubijalec
Poletno vzdušje
Skupina MOL v uporabo predala največjo tovarno zelenega vodika v regiji
"Svarakasha - Ayurveda Self-Care Wellness"
Projekt Laško Bivak za bele vrhove: Iz odpadnih pločevink bodo postavili bivake
Dogaja se
T.P.

Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024

Baby Center pridobil pečat Izbrana otroška trgovina leta 2024
Med nominiranci v kategoriji Izbrana otroška trgovina leta 2024 je pečat pridobil Baby Center!
Baby center

Ljubljana, 1. marec 2024 – Včeraj zvečer je v prestižnem ljubljanskem hotelu Grand Plaza Hotel & Congress Center potekala gala slovesnost, na kateri so podelili nagrade za Izbrane produkte, znamke in trgovine leta 2024. Med nominiranci v kategoriji Izbrana otroška trgovina leta 2024 je pečat pridobil Baby Center!

Poleg tradicionalnega pečata Izbran produkt leta sta se letos pridružili še dve novi različici: pečata za Izbrano znamko zaupanja in Izbrano trgovino leta. Izbor je temeljil na transparentni in nacionalno reprezentativni raziskavi mnenj uporabnikov posamezne kategorije, kjer je bil kupec v samem središču odločevalnega procesa. S tem je nagrada postala še bolj verodostojen pokazatelj uspešnosti znamke ali trgovine in zadovoljstva potrošnikov.

Svoje glasove za najboljše izdelke, storitve, znamke in trgovine so prispevali izključno slovenski kupci in uporabniki, kar dodatno poudarja veličino te prestižne nagrade. Baby Center je navdušil s svojo izjemno kakovostjo, strokovnostjo in zaupanjem, kar je osvojilo srca in prepričalo slovenske potrošnike, ki so ocenjevali kriterijeinovativnost, priporočila uporabnikov, zaupanje ter družbeno odgovornost.

Baby Center že več kot 30 let predstavlja prvo izbiro staršev v Sloveniji. Njihova zavezanost družinam sega preko meja zgolj trgovine, saj si prizadevajo biti zanesljiv partner v vseh fazah odraščanja otrok, od nosečnosti pa do zgodnjih najstniških let. Prejetje nagrade Izbrana otroška trgovina leta 2024 je za Baby Center izjemna čast in obenem motivacija za nadaljnji razvoj ter ohranjanje visokih standardov, ki jih pričakujejo njihovi kupci.

Maja Ambrož, vodja marketinga v podjetju Akids je ob prevzemu nagrade povedala: “Če bi vprašali otroke, bi rekli, da je Baby Center čudežna trgovina. Ko so odločali kupci, med njimi zagotovo tudi starši, so z izborom prav Baby Centra potrdili, da delimo in delamo dobro. Uspeh nas izjemno veseli; zanj je zaslužnih 330 sodelavk in sodelavcev (zgolj) v Sloveniji, ki si vsak dan prizadevamo, da je starševstvo “otročje lahko”. Iskrena hvala torej prav kolegom v 55 trgovinah na slovenskih tleh ter kupcem za izkazano zaupanje. Obljubljamo, da se ne bomo ustavili na lovoriki, temveč razvijali svojo ponudbo in storitev, da bomo še naprej navduševali kupce.”

O blagovni znamki Baby Center

Baby Center je zvest sopotnik staršev že več kot 30 let. Oblikovali so tri produktne linijeBC baby, BC play in BC style – in kupcem na pregleden način približali ponudbo, ki je na enem mestu ne boste našli nikjer drugje. Z veliko mero odgovornosti, izkušenj in strokovnosti se posvečajo celoviti ponudbi na enem mestu, poskrbijo za učinkovito ter skrbno svetovanjevse od časa nosečnosti pa do obdobja, ko otroci prestopijo prag zgodnjih najstniških let. Baby Center ostaja prva izbira otrok in staršev. Postavlja jih v osrčje svojega delovanja in z njimi tke zaupanja vredne vezi, vse od vesele novice, da prihaja dojenček, pa do priložnostnih nakupov, ko iščete darilo za rojstni dan. Brezplačni Klub Baby Center združuje že skoraj pol milijona uporabnikov, ki so deležni posebnih klubskih ugodnosti. Izkoristite jih lahko v kar 55 trgovinah Baby Center po Sloveniji ter v spletni trgovini babycenter.si.