severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

Marko Bitenc Necenzurirano

Skriti gospodarji našega zdravstva

sergej racman marina zavcar hrovatin fpa Reporter.si

Znani slovenski odvetniki so o prostituciji ...

maribor Ekipa24.si

Se lahko zgodi senzacija, Maribor pa dobi v ...

Domagoj Ivanković Njena.si

Josip iz Botrov nasmejan, z ženo srečna na svojem

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

Danes

21°

Nedelja
Dež

18° / 34°

Ponedeljek
Pretežno jasno

19° / 28°

Torek
Jasno

15° / 29°

Sreda
Jasno

15° / 31°

Četrtek
Delno oblačno

17° / 32°

Petek
Ni podatka

19° / 30°

Na rajski zabavi z Laškim premagali peklensko vročino
NOVO v Mercatorju! Sendvič Gurman Stripsi
Popolne zapore zaradi gradnje galerije Šklendrovec
Na linijah Gabrovka-Litija in Vače-Litija po novem vozovnice
Dan odprtih vrat – spoznajte svoj sanjski dom!
ZD Trbovlje širi nabor storitev
Na rajski zabavi z Laškim premagali peklensko vročino
NOVO v Mercatorju! Sendvič Gurman Stripsi
Popolne zapore zaradi gradnje galerije Šklendrovec
Na linijah Gabrovka-Litija in Vače-Litija po novem vozovnice
Dan odprtih vrat – spoznajte svoj sanjski dom!
ZD Trbovlje širi nabor storitev
Dogaja se
Promocijsko sporočilo

Gremo v hribe - na Janče!

Gremo v hribe - na Janče!
Nagradna igra
k.e.

Sodeluj v nagradni igri 0,0 blefa in si priigraj privlačno nagrado Pivovarne Laško še pred prvim pohodom 25. maja!

Z veseljem napovedujemo novo sezono akcije »Laško Gremo v hribe«, ki bo letos prinesla še več zabave, pustolovščin in nepozabnih trenutkov na slovenskih vrhovih. Akcija, s katero bomo ljubitelji narave skupaj odkrivali čudovite kotičke naše domovine, bo znova polna hoje, druženja in pa tudi lepih nagrad! Na Radiu Aktual Kum  bomo namreč to hribovsko vzdušje znova pospremili z nagradno igro, v kateri se boste lahko potegovali za lepo nagrado!

Tokrat bomo v nagradno igro vpletli kar slovenske estradnike, športnike in druge goste, s katerimi se bomo družili in zabavali na letošnjih vrhovih. Naša prva destinacija bo Planinski dom na Jančah, na katerega se bomo povzpeli v soboto, 25. 5. 2024. V tem tednu, torej od ponedeljka, 20.5. do petka, 24. 5., bomo na naših družbenih omrežjih in v tem članku vsak dan objavili kratek intervju z enim od glasbenih, športnih in drugih gostov, ki pa mu bo manjkal odgovor na zadnje vprašanje. Vaša naloga bo, da ga uganete!

Petek, 24. 5. 2024:Špela Grošelj z 0,0 blefa

Pravilni odgovor: A (Petkov nagrajenec: Denis B. iz Trbovelj)

Četrtek, 23. 5. 2024: Dušan Hauptman z 0,0 blefa

Pravilni odgovor: B (Četrtkov nagrajenec: Igor A.)

Sreda, 22. 5. 2024: Lea Mederal Gams z 0,0 blefa

Pravilni odgovor: A (Sredin nagrajenec: Brane Z. iz Litije)

.

Torek, 21. 5. 2024: Miran Rudan z 0,0 blefa

Pravilni odgovor: C (Torkov nagrajenec: Gregor K. iz Trbovelj)

.

Ponedeljek, 20. 5. 2024: Andrej Jurečič iz ansambla Pogum z 0,0 blefa:

Pravilni odgovor: A (Ponedeljkova nagrajenka: Vesna M. iz Hrastnika)

Da naloga ne bo pretežka, boste imeli na voljo tri možnosti, svoje odgovore pa nam zapišite v komentar pod objavo, oziroma prek SMS sporočila, z vsebino »GREMO V HRIBE A, B ali C«, na telefonsko številko 041 30 30 70.

Vsak dan bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali nekoga s pravilnim odgovorom, ki bo prejel darilni paket Laško (1x kupon za hribovsko malico, 1x kupon za pijačo na vrhu hriba, 1x plato Laško 0,0 in 1x večnamensko športno ruto Laško; Nagrado prevzamete na sedežu Radia Aktual Kum, na naslovu Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje).

gremo-v-hribe, radio-aktual, nagradna-igra, pivovarna-laško-union, laško
Miran Rudan bo temperaturo v hribih dvigoval tudi letos – že na prvem dogodku na Jančah!
Sviglo Production

V soboto, 25. maja, se povzpnemo do Planinskega doma na Jančah

Z jeklenim duhom in dobro voljo smo hribovci neustavljivi, zato dogodki Gremo v hribe potekajo v vsakem vremenu!

Prva destinacija letošnje kampanje bo torej Planinski dom na Jančah, s svojimi 792 metri nadmorske višine najvišji ljubljanski hrib. Proti vrhu se bomo povzpeli v soboto, 25. maja, zabavni program, ki se bo letos začel že ob 9:30, pa bo znova postregel s tremi vrhunskimi koncerti. Zaigrali nam bodo namreč Špela Grošelj, Miran Rudan in Ansambel Pogum! Čaka nas tudi izjemna zabava z Aktualovo Galamo, Petkovo pumpo in številnimi zabavnimi animacijami, ki bodo trajale vse do 14:00. Brez skrbi, na vrhu vas bo znova čakala tradicionalna pijača dobrodošlice – Laško 0,0. Se vidimo na Jančah!

Laško Gremo v hribe –program letošnje, že 15. sezone

Letos se bomo podali na šest čudovitih vrhov, kjer nas bodo spremljali slovenski estradniki in glasbeniki, ki bodo poskrbeli za odlično vzdušje:

Planinski dom na Jančah (sobota, 25. maj 2024): Špela Grošelj, Miran Rudan in Ansambel Pogum.

Planinski dom na Boču (sobota, 8. junij 2024): Natalija Verboten, SKaTER in Ansambel Petan.

Vojkova koča na Nanosu (sobota, 22. junij 2024): Rebeka Dremelj, Vili ResnikAnsambel Viharnik in Veseljaki.

Dom na Šmohorju (sobota, 13. julij 2024): Saša LenderoDejan Dogaja Band in Gadi.

Dom na Uršlji gori (sobota, 10. avgust 2024): Alya, Marko Vozelj in Ansambel Juhej.

Planica (sobota, 31. avgust 2024): Nuša DerendaAndrej Šifrer in Slovenski zvoki.

gremo-v-hribe, radio-aktual, nagradna-igra, pivovarna-laško-union, laško
15. sezona Laško Gremo v hribe bo LEGENDARNA!
Gremo v hribe

Laško legende in legendarne slovenske znamke

Poleg izjemnih glasbenih izvajalcev bodo pod okriljem legendarne znamke Laško letos v hribih z nami tudi mnoge slovenske legende z različnih področij delovanja, ki so nam Slovencem s svojim ustvarjanjem in udejstvovanjem pustile trajen in neizbrisen pečat, za kar se jim bomo na vrhu hriba skupaj družno zahvalili.

Na Janče se bo tako z nami podal tudi legendarni slovenski košarkar Dušan Hauptman, ki je bil dolga leta razpet med domačo Litijo in klubsko Ljubljano – tako kot Janče, ki so z ene strani ljubljanski, z druge pa litijski hrib. Legendarno desetico »Duleta Trico« bo pred planinskim domom pozdravil tudi mladinski pogon lokalnega KK Janče in predstavniki KZSkot predstavnik OKS in član Zlatorogove športne družine pa se nam bo tokrat pridružil še olimpijec, biatlonec Lovro Planko.

Skozi zabavo skrbimo tudi za naravo!

Gibanje Laško Gremo v hribe s seboj vseskozi nosi tudi poslanstvo trajnosti in družbene odgovornosti. V skrbi za ohranjanje narave neokrnjene tudi za naslednje rodove, so na vseh dogodkih že leta v uporabi posebni kozarci za večkratno uporabo iz recikliranih materialov, letos pa je na pobudo in pod okriljem Pivovarne Laško ter partnerjev v življenje stopil nov, edinstven naravovarstveni projekt Laško Bivak za bele vrhove . V letošnji sezoni bomo tako v slovenskih hribih in dolinah zbirali prazne pločevinske, recikliran aluminij pa bo nato prihodnje leto, ob 200-letnici Pivovarne Laško, uporabljen pri izdelavi in postavitvi treh novih bivakov v slovenskem visokogorju. Vaša zabava danes pomeni zavetje jutri. In vsaka pločevinka šteje!

Več o akciji si lahko preberete TUKAJ.

afa72970f4885ea5bb23b537dba4dd98.jpeg

V hribe na potep z Leo

Lea in Spela (002).png
V torkovi oddaji Potep z Leo na Aktual TV in pri vzponu na Janče se je Lei pridružila zgovorna Špela Grošelj
Potep z Leo

V letošnji sezoni se nam bo v hribih pridružila tudi priljubljena voditeljica Lea Mederal Gams, ki jo hribolazci gotovo poznate iz oddaje "Potep z Leo" na Aktual TV in TV Veseljak Golica. Lea bo pred vsakim pohodom povabila enega od estradnikov, ki bodo nastopali na naših vrhovih, da se ji pridruži na poti do nove točke. Njene oddaje bodo tako vedno polne zanimivih posameznikov in zgodb iz zaodrja njihovih življenj.

Splača se postati ambasador "Laško Gremo v hribe"!

Akcija "Laško Gremo v hribe" ponuja tudi izjemno priložnost, da postanete ambasador tega vseslovenskega gibanja. Ambasadorji gibanja Laško Gremo v hribe so za svoj trud pri premagovanju višinskih kilometrov skozi spomladansko-poletno sezono nagrajeni s čudovitimi razgledi in nepozabnimi izkušnjami, poleg tega pa so na koncu deležni še praktičnih daril in drugih prednosti ter ugodnosti.

37a86c49a6965747817dc07cdcd9119d.jpeg

Lanski ambasadorji so na zaključnem dogodku poleg diplome in pohodniških palic dobili tudi priložnost ogleda uvodne tekme slovenskih košarkarjev na svetovnem prvenstvu kar s strehe planiškega nordijskega centra. Pivovarna Laško pa je zanje januarja letos v Laškem pripravila smeha, glasbe in dobre zabave poln ekskluziven dogodek, na katerem so prvi izvedeli za lokacije in nastopajoče v novi, 15. sezoni Laško Gremo v hribe.

Ambasadorska vloga je odlična priložnost za vse, ki radi delite svojo strast do narave in aktivnega življenja ter želite biti del navdihujoče skupnosti pohodnikov. Do tega laskavega naziva pridete tako, da zberete 12 žigov s slovenskih hribov – vsaj 5 z letošnjih dogodkov Laško Gremo v hribe, ostalih 7 pa poljubno s seznama vrhov Zlatorogove transverzale ponosa ali drugih hribov.

Podrobnejše informacije o tem, kako postati ambasador sezone 2024, najdete TUKAJ.

981e2def43a54d5f33c5ac3ce0969fdc.jpeg

Skupaj ustvarjamo nepozabne spomine

Pivovarna Laško skupaj z Radiem Aktual Kum, Aktual In Veseljak vabi, da se pridružite akciji "Laško Gremo v hribe" in doživite čarobnost slovenskih vrhov. Ne zamudite priložnosti, da postanete del tega edinstvenega dogodka, ki povezuje ljudi, naravo in zabavo.

Ne glede na to, ali ste izkušen pohodnik ali ljubitelj narave, "Laško Gremo v hribe" ponuja nekaj za vsakogar. V hribih skupaj ustvarjamo nepozabne spomine in skrbimo za naše okolje! Za več informacij obiščite gremovhribe.si.

V spodnjem posnetku pa si lahko ogledate nekaj utrinkov iz lanske, nepozabne sezone: