toronto, mraz Svet24.si

Če se bo pojavila La Nina, bo šibka in kratka

Sanje, pomen Svet24.si

Pomen sanj: lahko so tudi orodje za osebno zdravje...

kostak Necenzurirano

Preobrat: v Kostaku priznali, da so pod njihovo ...

vida petrovcic misa molk Reporter.si

Vida Petrovčič v žep pospravila 30.000 evrov, ...

Stozice Ekipa

Bo Slovenija marca igrala na njivi?! Noro, kaj se ...

Tanja Žagar, Veseljak Njena.si

Tanja Žagar o posebnem letu

janza zahovic pm Ekipa

Na Poljskem udarila slovenska naveza – na ...

Danes

Četrtek
Delno oblačno

-1° /

Petek
Delno oblačno

-2° /

Sobota
Sneg

-2° /

Nedelja
Delno oblačno

-2° /

Ponedeljek
Delno oblačno

-3° /

Torek
Pretežno jasno

-3° /

S Kumom in Trgovino Galant do šiviljske pravljice
Kranjska Gora bo letos postregla z izjemnim marčevskim smučarskim spektaklom
Restavracija diVino gostila čarobni večer Dnevi Lošinja
Rastline, ki ne sodijo v spalnico
Rimske Terme - prve terme v Sloveniji samo za odrasle
KRKA PREDSTAVLJA IMUNOGARD KRKA – PREHRANSKO DOPOLNILO ZA PODPORO IMUNSKEMU SISTEMU
S Kumom in Trgovino Galant do šiviljske pravljice
Kranjska Gora bo letos postregla z izjemnim marčevskim smučarskim spektaklom
Restavracija diVino gostila čarobni večer Dnevi Lošinja
Rastline, ki ne sodijo v spalnico
Rimske Terme - prve terme v Sloveniji samo za odrasle
KRKA PREDSTAVLJA IMUNOGARD KRKA – PREHRANSKO DOPOLNILO ZA PODPORO IMUNSKEMU SISTEMU
Dogaja se
Oglasno sporočilo

Restavracija diVino gostila čarobni večer Dnevi Lošinja

Restavracija diVino gostila čarobni večer Dnevi Lošinja
Ninoslav Vidović, izvršni direktor prodaje in marketinga Lošinj Hotels & Villas
Luka Klarič

Restavracija diVino, ena najpriljubljenejših ljubljanskih restavracij, je že drugič gostila tradicionalni gala večer Dnevi Lošinja v Ljubljani.

Ta poseben dogodek je ponovno združil tradicijo in razkošje, ki sta značilni za Lošinj, v prijetnem vzdušju te edinstvene restavracije, ki je izjemno priljubljena tudi med svetovno znanimi ljubitelji izjemne kulinarike in izbranih vin. Gostje večera so se razvajali z izjemno kulinarično fuzijo, ki so jo ponudili iz večkrat nagrajene restavracije Matsunoki v hotelu Bellevue. Tako so lahko obiskovalci tega dogodka uživali v sredozemskih okusih, ki jih pripravljajo v restavraciji diVino, dopolnjenih z japonskimi kulinaričnimi elementi. Večer je obogatil nastop violončelista Bernarda Brizanija, ki je s svojo glasbo dodal pridih elegance, medtem ko je DJ Gal Pazlar poskrbel, da so se plesni ritmi vrteli do poznih nočnih ur.

Zoran Pejović, član uprave Jadranka Turizam, Aljoša Jakončič, Miha Groznik,  častni konzul Ban
Zoran Pejović, član uprave Jadranke Turizam, Aljoša Jakončič, Miha Groznik, častni konzul Bangladeša v Sloveniji, ter eden in edini Rasto Tomažič, lastnik restavracije diVino
Luka Klarič

Suši chef Larrry Baconco iz restavracije Matsunoki.jpg
Suši chef Larrry Baconco iz restavracije Matsunoki
Luka Klarič

Izvršni direktor prodaje in marketinga Lošinj Hotels & Villas, Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju, je na prijetnem večernem druženju v diVinu še posebej izpostavil: »Slovenijo in Lošinj povezuje prav posebna vez, ki jo že drugo leto zapored častimo z Dnevi Lošinja v Ljubljani, ko ob koncu leta v prazničnem času dobimo priložnost srečati se ter sproščeno poklepetati s slovenskimi prijatelji in sodelavci. Slovenija je za nas ključni trg in ponosni smo, da je na Lošinju tuji trg številka ena. S predstavitvijo edinstvenih doživetij našega otoka in njegove privlačnosti skozi vse leto želimo še okrepiti vezi s slovenskimi gosti, ponovno obuditi vse spomine lanskega poletja in začeti ustvarjati nove.«

Violenčelist Bernardo Brizani
Violenčelist Bernardo Brizani
Luka Klarič

Vidović je med drugim izpostavil, da so obiskovalci iz Slovenije še posebej dobrodošli, da na otoku Lošinj dočakajo novo leto. Hotel Bellevue je za to priložnost pripravil bogat program, katerega vrhunec bo nastop priljubljenega pevca Sergeja Ćetkovića. Prav tako vabi, da se obiskovalci vrnejo za prvomajske praznike, ko bo 1. maja na Lošinju potekal dogodek Taste Slovenija, ki vsako leto ponuja izvrstno slovensko kulinariko in vina. Prihodnje leto bo praznovanje še posebej slovesno, saj bodo goste razvajali slovenski kuharski mojstri z Michelinovimi zvezdicami, med njimi bo izstopal Tomaž Kavčič.

Ko je kapljica res posebna

Na gala večerji seveda nista manjkala niti Sebastian in Petra Kancler.
Na gala večerji seveda nista manjkala niti Sebastian in Petra Kancler.
Luka Klarič

Andrej Sušnik, lastnik podjetja Pharma Hemp z ženo Alenko .jpg
Andrej Sušnik, lastnik podjetja Pharma Hemp, z ženo Alenko
Luka Klarič

Alenka Ružič Jovović z možem Markom Jovovićem 2.jpg
Alenka Ružič Jovović z možem Markom Jovovićem
Luka Klarič

Tudi rockerji uživajo na tovrstnih zabavah ... Srečali smo legendo - Pera Lovšina!
Tudi rockerji uživajo na tovrstnih zabavah ... Srečali smo legendo – Pera Lovšina!
Luka Klarič

Nogometaša Senijad Ibričić in Adin Mulović.jpg
Nogometaša Senijad Ibričić in Adin Mulović
Luka Klarič

Obiskovalci gala večera Dnevi Lošinja v Ljubljani so uživali v izvrstni hrani in tudi v izjemnem vinu Mare Santo. To luksuzno peneče vino je pridelano iz posebne mešanice grozdja Rebula in Chardonnay, ki raste na rodovitnih tleh Goriških brd. Mare Santo je znan po svoji edinstveni metodi staranja, saj steklenice za 12 do 24 mesecev potopijo v Jadransko morje na globini 30 metrov. Ta inovativni postopek, ki ga je zasnoval slovenski vinar Igor Tomažič, sicer oče lastnika restavracije diVino Rasta Tomažiča, izkorišča naravne lastnosti morja, da poudari mineralne okuse vina in mu doda živahnost.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!