ognjemet Svet24.si

V pozdrav novemu letu bodo razstrelili hotel

strelec Svet24.si

Kako bo obdobje strelca do 21. 12. vplivalo na vsa...

damjan žugelj Necenzurirano

Afera slovenski Watergate: zakaj je preiskava ...

1663796110-042mv Reporter.si

Mirko Mayer mora bivši zaročenki plačati ...

slovenija sesko 1 Ekipa

Ponarejeni slovenski dresi: Pazite, kaj kupujete, ...

nusa-cerar Revija Stop

Nuša Cerar: Želim biti obdana z iskrenimi ...

avstrija slovenija Ekipa

Po tekmi Avstrija - Slovenija zavrelo, predsednik ...

Danes

Sobota
Pretežno jasno

-6° /

Nedelja
Pretežno oblačno

-3° /

Ponedeljek
Pretežno oblačno

1° /

Torek
Rahel dež

5° / 10°

Sreda
Rahel dež

5° /

Četrtek
Rahel dež

4° /

Regionalna konferenca Pravičnega prehoda Zasavja
Kranjska Gora bo letos postregla z izjemnim marčevskim smučarskim spektaklom
Goran Dragić in Radio Aktual - V restavraciji diVino se »nekaj kuha«
Rastline, ki ne sodijo v spalnico
Urgentna ali nujna kontracepcija
Kako moramo v prometu poskrbeti za naše najmlajše?
Regionalna konferenca Pravičnega prehoda Zasavja
Kranjska Gora bo letos postregla z izjemnim marčevskim smučarskim spektaklom
Goran Dragić in Radio Aktual - V restavraciji diVino se »nekaj kuha«
Rastline, ki ne sodijo v spalnico
Urgentna ali nujna kontracepcija
Kako moramo v prometu poskrbeti za naše najmlajše?
Novice
Vid Šteh

Mladi kuharji in strežniki prejeli priznanja

Mladi kuharji in strežniki prejeli priznanja
Dijakinje in dijaki srednje šole Zagorje s priznanji Gostinsko turističnega zbora 2019.
Vir: Facebook

Dijakinje in dijaki Srednje šole Zagorje so za svoje delo na gostinsko turističnem zboru v Ljubljani prejeli srebrno in bronasto priznanje.

V torek, 12. novembra, je v prostorih ljubljanskega hotela Union potekal 66. gostinsko turistični zbor, na katerem so se predstavill tudi dijaki Srednje šole Zagorje. V kategoriji kuharjev so kot ekipa nastopili Nik Salkič, David Brodnik ter Jaka Brlogar in pripravili zavitek brancina s holandsko omako in zelenjavno rižoto. Jed je prepričala sodnike, ki so skupini podelili bronasto priznanje. V kategoriji strežbe pa so dijakinje Tjaša Salobir, Tajda Kosem in Tanja Habjan pripravile mešano pijačo z imenom Božično vzdušje in posebno solato iz motovilca. Za pripravo in postrežbo so si dekleta prislužile srebrno priznanje.