V torek, 12. novembra, je v prostorih ljubljanskega hotela Union potekal 66. gostinsko turistični zbor, na katerem so se predstavill tudi dijaki Srednje šole Zagorje. V kategoriji kuharjev so kot ekipa nastopili Nik Salkič, David Brodnik ter Jaka Brlogar in pripravili zavitek brancina s holandsko omako in zelenjavno rižoto. Jed je prepričala sodnike, ki so skupini podelili bronasto priznanje. V kategoriji strežbe pa so dijakinje Tjaša Salobir, Tajda Kosem in Tanja Habjan pripravile mešano pijačo z imenom Božično vzdušje in posebno solato iz motovilca. Za pripravo in postrežbo so si dekleta prislužile srebrno priznanje.
Mladi kuharji in strežniki prejeli priznanja
Dijakinje in dijaki srednje šole Zagorje s priznanji Gostinsko turističnega zbora 2019.
Dijakinje in dijaki Srednje šole Zagorje so za svoje delo na gostinsko turističnem zboru v Ljubljani prejeli srebrno in bronasto priznanje.