Strokovnih tekmovanj, ki so potekala v okviru jubilejnega 70. Gostinsko turističnega zbora GTZ 2023 so se udeležili tudi zaposleni V Thermani in dosegli odlične rezultate!
V pripravi jedi iz ponve je kuhar Ognjen Spasojevič osvojil srebrno priznanje
V pripravi burgerja je kuhar Uroš Deželak osvojil najboljši rezultat med vsemi tekmovalci - osvojil je tako zlato priznanje kot tudi zlato medaljo. Njun mentor je bil Iztok Gumzej.
V tekmovanju v pripravi hotelske sobe je hotelska gospodinja Enida Morina osvojila srebrno priznanje in bronasto medaljo.
Hotelska gospodinja Jasmina Zorko pa je osvojila najboljši rezultat med vsemi tekmovalkami ter osvojila zlato priznanje in zlato medaljo. Njuni mentorici Edisa Bašič in Barbara Koprivc.
Kopica priznanj zaposlenim
Turistično gostinska zbornica Slovenije je v sklopu Dnevov slovenskega turizma podelila najvišja priznanja zaposlenim v gostinstvu, hotelirstvu in turizmu.
Za posebne dosežke pri delu in doprinos k dvigu kakovosti storitve so priznanja prejele zaposlene Thermane, katerih delo je bilo s strani stroke prepoznano kot zelo kvalitetno in predano.
Priznanje so prejele:
Zdenka Zalokar, vodja strežbe v hotelu Zdravilišče Laško
Marta Šeško, natakarica v hotelu Zdravilišče Laško
Helena Deželak, pomočnica vodje kuhinje v hotelu Zdravilišče Laško
Mira Videc, slaščičarna mojstrica,
Silva Mesarec, hotelska gospodinja
in
Rozalija Hohkraut, hotelska gospodinja.