zemljišče, njiva, gradbišče Svet24.si

V Sloveniji izgubili za 4000 ton kruha in 3000 ton...

Petek, 13 Svet24.si

Petek 13. - kaj nam prinaša današnji dan?

teš6-akterji-2 Necenzurirano

Polomija TEŠ6: tri milijarde evrov za elektrarno,...

tomasic vonta yt Reporter.si

Tudi Rusi naj bi financirali Janševo Nova24TV, ...

doncic-jordan Ekipa

Luka je res norec: Kar je uspelo Dončiću, je ...

tim-novak Njena.si

Tim Novak: Za zmago sem šel čez trupla

doncic-topic Ekipa

Dončić gre v garderobo, ko ga pokliče srbski ...

Danes

Sobota
Sneg

-1° /

Nedelja
Delno oblačno

-2° /

Ponedeljek
Pretežno jasno

-2° /

Torek
Pretežno jasno

-2° /

Sreda
Pretežno jasno

-3° /

Četrtek
Dež

1° /

NOVO: Hitri nakup na Petrolu, kjer izdelke “Skeniraš, plačaš, greš!”
Kranjska Gora bo letos postregla z izjemnim marčevskim smučarskim spektaklom
Restavracija diVino gostila čarobni večer Dnevi Lošinja
Rastline, ki ne sodijo v spalnico
Rimske Terme - prve terme v Sloveniji samo za odrasle
KRKA PREDSTAVLJA IMUNOGARD KRKA – PREHRANSKO DOPOLNILO ZA PODPORO IMUNSKEMU SISTEMU
NOVO: Hitri nakup na Petrolu, kjer izdelke “Skeniraš, plačaš, greš!”
Kranjska Gora bo letos postregla z izjemnim marčevskim smučarskim spektaklom
Restavracija diVino gostila čarobni večer Dnevi Lošinja
Rastline, ki ne sodijo v spalnico
Rimske Terme - prve terme v Sloveniji samo za odrasle
KRKA PREDSTAVLJA IMUNOGARD KRKA – PREHRANSKO DOPOLNILO ZA PODPORO IMUNSKEMU SISTEMU
Novice
k.e.

Edinstveno doživetje Slovenije na Dolah pri Litiji

Edinstveno doživetje Slovenije na Dolah pri Litiji
Edinstveno doživetje ob oglarjenju
STO


Slovenska turistična organizacija (STO) je v zbirko Edinstvena doživetja Slovenije (Slovenia Unique Experiences) dodala šest novih produktov. Edinstvena doživetja Slovenije temeljijo na desetih kriterijih 5-zvezdičnosti, med katerimi so lokalna avtentičnost, trajnost, butična izvedba ter močna izkustvena nota. S tem podpirajo vizijo Slovenije kot zelene, trajnostne destinacije za zahtevne obiskovalce, ki iščejo kakovostna in izvirna doživetja.

Med novimi produkti je tudi Oglar za en dan, (TIC Litija). V osrčju slovenske oglarske tradicije obiskovalci spoznavajo večstoletni postopek izdelave oglja in postanejo del dediščine, ki povezuje preteklost, sedanjost in prihodnost. Ali kot je napisano v predstavitvi:
»Skupaj s tremi generacijami oglarske družine Brinovec zavihajte rokave, sestavite in oblikujte kopo ter spremljajte, kako se les v kopah spreminja v oglje. Skozi večstoletno tradicijo kuhanja oglja, “črnega zlata”, boste pomagali ohranjati oglarstvo kot eno najstarejših rokodelskih in kulturnih tehnik na svetu.«