macaulay-culkin-in-catherine-ohara Svet24.si

Zvezdnika filma Sam doma “mati in sin” še po ...

rinovirus, navaden prehlad (1) Svet24.si

Olupke pomaranč in limon lahko s pridom uporabite

nepremicnine Necenzurirano

Najdražje prodaje 2024: 1,6 mio evrov za ...

demokracija klakocar zupancic vonta grgurevc Reporter.si

Medijski ekstremisti SDS ne morejo iz svoje kože:...

Blaž Vrhovec Madžid Šošić Ekipa

Se pripravlja prestop, ki bo zatresel Prvo ligo ...

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton blestela v zelenem plašču, ki ga ...

klinec Ekipa

Ema Klinec o skrivnostni vrnitvi domov in odmevni ...

Danes

Petek
Jasno

-6° /

Sobota
Pretežno jasno

-4° /

Nedelja
Jasno

-4° /

Ponedeljek
Jasno

-3° /

Torek
Pretežno jasno

-4° /

Sreda
Pretežno oblačno

-1° /

NOVO: Hitri nakup na Petrolu, kjer izdelke “Skeniraš, plačaš, greš!”
Tradicionalni novoletni kviz na Kumu
Restavracija diVino gostila čarobni večer Dnevi Lošinja
Rastline, ki ne sodijo v spalnico
S Kumom na odprtje v Spar Hrastnik
KRKA PREDSTAVLJA IMUNOGARD KRKA – PREHRANSKO DOPOLNILO ZA PODPORO IMUNSKEMU SISTEMU
NOVO: Hitri nakup na Petrolu, kjer izdelke “Skeniraš, plačaš, greš!”
Tradicionalni novoletni kviz na Kumu
Restavracija diVino gostila čarobni večer Dnevi Lošinja
Rastline, ki ne sodijo v spalnico
S Kumom na odprtje v Spar Hrastnik
KRKA PREDSTAVLJA IMUNOGARD KRKA – PREHRANSKO DOPOLNILO ZA PODPORO IMUNSKEMU SISTEMU
Novice
k.e.

Sodobna knapuska malca

Sodobna knapuska malca
Ekipa OŠ Tončke čeč
TZS

Z izdajo obsežnega kataloga Okusni zakladi je Turistična zveza Slovenije zaključila še eno izjemno poglavje promocije poklicev v turizmu in gostinstvu med mladimi.
Katalog je bogat prikaz vsega, kar so mladi ustvarjalci pod budnim očesom predanih mentoric in mentorjev zasnovali v preteklem šolskem letu. V njem si lahko ogledate njihove inovativne rešitve, spoznate lokalne kulinarične posebnosti in se naužijete mladostne energije, ki prežema vsako stran. Skupno je več kot 110 ekip ustvarjalo na temo Okusni zakladi: lokalni kulinarični spominki s trajnostnim pridihom. V katalogu, najdete ga na spletni strani TZS so tudi recepti Sodobna knapuska malca, mladih kuharic OŠ Tončke Čeč Trbovlje Loti Sovre, Hane Kek Kazić, Maše Kralj, Lane Herman, Žive Merzel in Ize Starman, ki so ustvarjale pod budnim očesom mentoric Tanje Božiček Simnovčič in Urše Bajda. Sodobna knapuska mal’ca vsebuje: cikorjo – naravni kavni nadomestek, v mafin preoblikovan kruh s česnom, energijsko ploščico iz lokalnih sestavin in maslene piškote v obliki znamenitosti Trbovelj, ki vsebujejo moko z aktivnim ogljem, kar ponazarja premog, ki so ga kopali rudarji nekoč.